ingyenes webstatisztika
Lakberendezés, Belsőépítészet
Kivitelezés
KIVITELEZÉS
 
 
Bútorok, Lakberendezés
BÚTOROK
LAKBERENDEZÉS
 
Minőségi Fa és műanyag Nyílászáró Ajtó Ablak
NYÍLÁSZÁRÓK
 
 
Velux tetősíkablak
VELUX TETŐTÉRI
ABLAKOK
 
Kling kaputechnika
KLING
KAPUTECHNIKA
 
Természetes fa kerti bútorok
TERMÉSZETES FA
KERTI BÚTOROK
 
Referenciamunkák Galéria
REFERENCIÁK
 
 
Dereskei Kft elérhetőségek
KAPCSOLAT
 

Bútorok, lakberendezés

Minőségi fa nyílászárók, ajtók, ablakok Cégünk alapgondolata a minőségi élet megteremtése magunkban és környezetünkben. A világ közvetlen hatással van minden embere, és így hangulatunkat állandóan befolyásolja. Otthonunkat és lehetőség szerint munkahelyünket is mi magunk alakítjuk ki, ezek a helyek ahol a leghatékonyabban szeretnénk együttműködni környezetünkkel, akár aktivitásunkról, akár pihenésünkről legyen is szó. Cégünk elsősorban ügyfeleink otthonának belső világára összpontosít. A tervek elkészítése után saját gyártású fa nyílászárókkal, belsőépítészettel, egyedi gyártású bútorokkal és lakberendezéssel teremtjük meg a formák, anyagok, színek és a fények letisztult és harmonikus stílusát. A mi célunk, hogy az Ön otthonának belső világát úgy alakítsuk ki, ami mindig segít, hogy visszavezető utat találjon önmagunk legkedvezőbb állapotához. Az egész ország területén vállalunk lakások, családi házak, társasházak, üzlethelyiségek, irodák belső tereinek megtervezését, és kivitelezését.

Belsőépítészet, lakberendezés Látványterveket a helyszíni felmérés vagy tervrajz alapján, a megbeszélt elképzelések pontosítása után készítünk. A szabadkezű rajzok tervezése során fantáziánkat szabadon engedhetjük. Az elkészült látványtervben a térhatás, színvilág, bútorok és berendezések, az apró részletekben is pontosan kidolgozottak, így a látványterv sokat segít abban, hogy a megrendelőink elképzelései pontosan megvalósuljanak. A végleges, elfogadott terv alapján tudunk pontos árajánlatot készíteni, majd kezdődhet a kivitelezés, a megrendelt munkák után elengedjük a tervezési díjat.

Széplakban megjelent referenciánk: www.szeplak.huKIVITELEZÉS
 
  BÚTOROK-LAKBERENDEZÉS  NYÍLÁSZÁRÓK
 
  VELUX
 
  KLING
 
  PÁRA-STOP
 
  REFERENCIÁK
 
  GY.I.K.
 
  KAPCSOLAT
 
LAKBERENDEZÉS,    BELSŐÉPÍTÉSZET,    EGYEDI BÚTOROK,    FA NYÍLÁSZÁRÓK,    SZELLŐZTETŐK,    LÉPCSŐK,    LÁTVÁNYTERVEK

Dereskei Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.  2890 Tata, Vértesszőlősi út 26.   telefon: 06 30 3517 502 e-mail: dereskei@dereskei.hu


nyílászárók, bútorok