ingyenes webstatisztika
Aereco szellőztető berendezések
Kivitelezés
KIVITELEZÉS
 
 
Bútorok, Lakberendezés
BÚTOROK
LAKBERENDEZÉS
 
Minőségi Fa és műanyag Nyílászáró Ajtó Ablak
NYÍLÁSZÁRÓK
 
 
Velux tetősíkablak
VELUX TETŐTÉRI
ABLAKOK
 
Kling kaputechnika
KLING
KAPUTECHNIKA
 
Természetes fa kerti bútorok
TERMÉSZETES FA
KERTI BÚTOROK
 
Referenciamunkák Galéria
REFERENCIÁK
 
 
Dereskei Kft elérhetőségek
KAPCSOLAT
 

PÁRA-STOP szellőzéstechnika

szellőzéstechnika légbevezetők légelvezetők ventilátorok

Hőszigetelés és szellőztetés
Az EPS hőszigetelő rendszerekkel és modern nyílászárókkal megépített vagy felújított épületek esetében gyakran előforduló jelenség a penészedés. Ezekben az úgynevezett légtömör épületekben az egészséges légtér fenntartása és a penészedés elkerülése érdekében különböző szellőztető berendezéseket kell alkalmazni. Cégünk az AERECO cég által gyártott szellőztetők forgalmazásával és beszerelésével is foglalkozik.
Aereco szellőztető berendezések
A szellőző levegő mennyiségét különböző módokon befolyásolhatjuk: páraszabályozással, manuális működtetéssel, mozgásérzékelő, és mozgásintenzitás-érzékelő által. A páraérzékelős technológia különleges helyet foglal el a szabályozott szellőzési rendszerek területén. Köztudott, hogy egy lakásban a pillanatnyi páratartalom is jól jelzi a levegő szennyezettségének mértékét. Ezért az Aereco légbevezetők és légelvezetők többsége páraérzékelővel rendelkezik, melyek az adott helyiségben a belső relatív páratartalom szerint szabályozzák a levegő mennyiségét. A szellőzőelemek egész évben optimálisan szellőztetnek, mindig ott ahol és amikor szükséges, illetve mindíg csak megfelelő mértékben. Az érzékelő automatikusan figyelembe veszi a belső hőmérsékletet is, amely döntő pontja a speciális és pontos hőmérsékleti együttható beállításának.
Higroszabályzás - páraérzékelés és automatikus szabályzás
A páraszabályozott szellőzőelemek érzékelője és működtetője azt az ismert fizikai jelenséget használja ki, hogy egyes anyagok megnyúlnak a páratartalom emelkedésekor és összehúzódnak, ha a levegő szárazabbá válik. Ezen az elven működik a V8 és V16 érzékelők 8, illetve 16 rétegű poliamid pántkötege, amely egy vagy több zsalut mozgat, ezzel befolyásolva a szellőzőlevegő mennyiségét a mindenkori belső relatív páratartalom függvényében. Minél nagyobb a helyiség levegőjének páratartalma, annál jobban kinyitnak a zsaluk. A légbevezetők V8 érzékelője csak a belső levegő páratartalmát érzékeli, a beáramló friss levegőtől elszigetelt, tehát annak nedvességtartalma, vagy hőmérséklete a működését nem befolyásolja.

PÁRA-STOP vonal: +36 30/3517-622
 • ingyenes felmérés
 • szaktanácsadás
 • ajánlatkészítés

 • KIVITELEZÉS
   
    BÚTOROK-LAKBERENDEZÉS  NYÍLÁSZÁRÓK
   
    VELUX
   
    KLING
   
    PÁRA-STOP
   
    REFERENCIÁK
   
    GY.I.K.
   
    KAPCSOLAT
   
  LAKBERENDEZÉS,    BELSŐÉPÍTÉSZET,    EGYEDI BÚTOROK,    FA NYÍLÁSZÁRÓK,    SZELLŐZTETŐK,    LÉPCSŐK,    LÁTVÁNYTERVEK

  Dereskei Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.  2890 Tata, Vértesszőlősi út 26.   telefon: 06 30 3517 502 e-mail: dereskei@dereskei.hu


  nyílászárók, bútorok